Nieuws

Onze concerten en optredens

EMM geeft de komende maanden de volgende optredens. Jij komt toch ook kijken?

  • Malletband – 22 september om 14:45 – Capelle Bruist. Act op het hoofdpodium bij de gemeentewerf Capelle aan den IJssel.
  • Partyband – 29 september om 10:00 – Wijkfeest Schollevaar.
  • Harmonie – 7 oktober om 11:30 – Schollebosloop.
  • Malletband – 2 november – Festival TAVENU in Schoonhoven.
  • Harmonie – 7 december – Ontsteking Lampjes Kerstboom.
  • Malletband – 8 december – Kerstinstuif Nieuwerkerk.

Kaarten Voorjaarsconcert 2018

Op 17 maart houden de Malletband en Harmonie een gezamenlijk concert. Het belooft een geweldige avond te worden! Op het programma staan bekende melodieën van Abba, The Alan Parsons Project en Guns N’ Roses. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag naar de Pauluskerk (Merellaan 352, Capelle aan den IJssel). De deuren zijn vanaf 19:30 uur geopend.

Kaarten voor het voorjaarsconcert op 17 maart 2018 kun je bestellen via onderstaand contactformulier. De kaarten kosten €4,- in de voorverkoop en €5 aan de deur. We willen je vragen het bedrag uiterlijk 16 maart over te maken naar NL58 INGB 0000 7458 76. Mocht het bij aanvang van het concert nog niet op onze rekening staan dan vragen we het normale tarief van €5 aan de deur. Bij ieder kaartje is een kopje koffie of thee inbegrepen.


Harmonie speelt met Claudia de Breij

Op 2 en 3 februari heeft de harmonie van EMM samen met Claudia de Breij in het Isala Theater. Als slot van haar show Nu (try-out versie) speelden zij samen het stuk “Onze harmonie”. Niet alleen in het theater, maar ook buiten, als toegift voor het publiek. Een fotoserie van de avonden vind je hieronder. Er zijn ook twee filmpjes gemaakt van het optreden. Die kun je vinden op onze YouTube-pagina.


Harmonie zoekt klarinettisten

Het harmonieorkest is per direct op zoek naar klarinettisten. Speel jij klarinet en vind jij het leuk om samen muziek te maken? Neem dan contact op met het bestuur via info@emmcapelle.nl. Of kom een keer kijken tijdens de repetitie! Het orkest repeteert elke dinsdagavond tussen 19:45 en 21:30 uur in de Schenkelstee (Capelseweg 120 (parallel), Capelle aan den IJssel). Je bent van harte welkom!


Foto’s najaarsconcert 2017

Op 18 november gaven het Harmonieorkest en de Malletband gezamenlijk een concert in de St. Caeciliakerk. Het was een muzikale avond waar nummers van Toto, Adele en The Lion King elkaar in rap tempo afwisselden. Hieronder vind je een sfeerbeeld van de avond.


Kom kijken op het MuzikantenNetwerk Muziekfestival

In december 2017 bestaat MuzikantenNetwerk.nl vijf jaar. Met dit netwerk hebben we meer dan 800 muziekverenigingen op de kaart gezet en zijn er honderden vacatures verschenen op de website. Dit succes mag gevierd worden. Daarom organiseren het MuzikantenNetwerk op 16 december het MuzikantenNetwerk Muziekfestival. Ook EMM is van de partij!

Live muziek van 9 acts
Het belooft een muzikale dag te worden, dat volledig in het teken staat van het thema ‘Winter Wonderland’. Vanaf 16:00 tot 22:15 uur spelen er 9 verschillende acts, waaronder Grimm’s Heart, JustUs en het Saxofoonkwartet Met Maten. Het Harmonieorkest van EMM Capelle speelt tussen 21:00-21:45 uur.  Hier vindt u het volledige programma.

Komt u ook?
Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag 16 december 2017 naar De Schenkelstee (Capelseweg 120, Capelle aan den IJssel). U bent tussen 16:00 en 22:15 uur van harte welkom. Toegang is gratis.

 

 

 


Kom naar ons najaarsconcert

Op 18 november houden de Malletband en Harmonie een gezamenlijk concert. Het belooft een geweldige avond te worden! Op het programma staan bekende melodieën uit Jesus Christ Superstar en The Lion King. Ook nummers van Toto en Adele passeren de revue. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag naar de St. Caeciliakerk (Zocherstraat 90, Rotterdam). De deuren zijn vanaf 19:30 geopend en toegang is gratis.

In de pauze staat koffie of thee met zelfgebakken taart voor u klaar en na het concert kunt u met de muzikanten nagenieten met wat fris of een borrel.


Nieuwjaarsreceptie 2017

Gelukkig nieuwjaar!
Dit jaar willen we met EMM Capelle het nieuwe jaar graag muzikaal inleiden op 14 januari vanaf 19:30 in ons verenigingsgebouw! Onder het genot van een hapje en een drankje kan er genoten worden van optredens door onder andere de malletband en Rosewood!

Iedereen is van harte welkom aan de Capelseweg 120 in Capelle aan den IJssel!


Help EMM met NLdoet!

Op 11 en 12 maart is het weer NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranjefonds. Ook EMM Capelle doet dit jaar mee! Op 12 maart zijn er 2 acties! Allereerst kan onze voorgevel een nieuw likje verf gebruiken. Daarnaast is er een voorjaarsschoonmaak in de repetitieruimte.

De acties starten rond 8:00 en eindigen 13:30 op 12 maart. Voor iedereen die komt helpen wordt er kosteloos voor drankjes en lunch gezorgd!

Aanmelden kan door te klikken op onderstaande links:
Actie 1 – Voorgevel schilderen
Actie 2 – Voorjaarsschoonmaak

EMM is al meer dan 100 jaar een vereniging die op vrijwilligers draait, dus alvast ontzettend bedankt voor je hulp!