Kom kijken op het MuzikantenNetwerk Muziekfestival

In december 2017 bestaat MuzikantenNetwerk.nl vijf jaar. Met dit netwerk hebben we meer dan 800 muziekverenigingen op de kaart gezet en zijn er honderden vacatures verschenen op de website. Dit succes mag gevierd worden. Daarom organiseren het MuzikantenNetwerk op 16 december het MuzikantenNetwerk Muziekfestival. Ook EMM is van de partij!

Live muziek van 9 acts
Het belooft een muzikale dag te worden, dat volledig in het teken staat van het thema ‘Winter Wonderland’. Vanaf 16:00 tot 22:15 uur spelen er 9 verschillende acts, waaronder Grimm’s Heart, JustUs en het Saxofoonkwartet Met Maten. Het Harmonieorkest van EMM Capelle speelt tussen 21:00-21:45 uur.  Hier vindt u het volledige programma.

Komt u ook?
Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag 16 december 2017 naar De Schenkelstee (Capelseweg 120, Capelle aan den IJssel). U bent tussen 16:00 en 22:15 uur van harte welkom. Toegang is gratis.