Terugblik filmconcert!

Gepubliceerd door EMM Bestuur op

We kijken terug op een zeer geslaagd filmconcert afgelopen zaterdagavond.
De leden van EMM hebben gezamenlijk spectaculaire filmmuziek ten gehore gebracht. Achter de muzikanten werden bewegende filmbeelden getoond die synchroon liepen met de muziek!  Dankzij de inzet van vele leden heeft EMM iets moois neergezet. Van het ophalen en monteren van een beamerscherm, het monteren van de filmbeelden tot hulp achter de bar. De leden maken de vereniging en Eendracht Maakt Macht!
Lijkt het je leuk om met ons mee te spelen? Kom eens langs op de dinsdagavond bij ons blaasensemble de Harmonie of op woensdag bij onze slagwerkgroep de Malletband! Gewoon een keer kijken of weer lange tijd weer eens samen muziek maken? Alles kan! Vanaf 19:30 staan de koffie voor je klaar! Kijk ook eens op ons Youtube kanaal voor leuke filmpjes van onze muziek!
Categorieën: Geen categorie