Nieuws

Onze concerten en optredens

EMM geeft de komende maanden de volgende optredens. Jij komt toch ook kijken?

 • Malletband – 2 november – Festival TAVENU in Schoonhoven.
 • Harmonie – 7 december – Ontsteking Lampjes Kerstboom.
 • Malletband – 8 december – Kerstinstuif Nieuwerkerk.
 • Harmonie – 9 december – Kerstconcert in samenwerking met Musical Souvenir.
 • Allen – 12 januari – Nieuwjaarsreceptie.

Grote schoonmaak- opruim- en klusdag tijdens NL Doet

Op 16 maart doet EMM mee met NL Doet. Een dag waarop we met de hele verenging ons verenigingsgebouw schoonmaken en opruimen. Ook voeren we achterstallig onderhoud uit. Hoewel het hard werken is op deze dag, is er ook ruimte voor plezier, een leuk praatje en – uiteraard – een kopje koffie of thee.  Vele handen maken licht werk én maken de dag extra gezellig. Dus: wil je meehelpen? Geef je dan op via de website van NL Doet.


Kom naar onze nieuwjaarsreceptie!

Gelukkig 2019! Dit jaar luiden we met EMM muzikaal in op 12 januari. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van een optreden van onze Malletband. Ook houden we onze traditionele Nieuwjaarsloterij, waar je – zoals vanouds – prachtige prijzen kan winnen. Iedereen is vanaf 19:30 uur van harte welkom in ons verenigingsgebouw (Capelseweg 120, Capelle aan den IJssel).


Harmonie krijgt staande ovatie tijdens kerstconcert

Op 9 december gaf EMM Capelle samen met Musical Souvenir een kerstconcert. Voor een vol Comenius College zette zij met liedjes als ‘Winter wonderland’ en ‘White Christmas’ een heuse kerstsfeer neer. Het publiek beloonde de prestatie met een staande ovatie. Een sfeerimpressie van het concert vind je hieronder (foto’s door: Ron Jongeneel).

Ben je door dit bericht nieuwsgierig geworden naar EMM Capelle? Hou dan onze speelagenda in de gaten en kom een keer kijken!

 • Foto door: Ron Jongeneel
 • Foto door: Ron Jongeneel
 • Foto door: Ron Jongeneel
 • Foto door: Ron Jongeneel
 • Foto door: Ron Jongeneel
 • Foto door: Ron Jongeneel
 • Foto door: Ron Jongeneel
 • Foto door: Ron Jongeneel

 


Kaarten Kerstconcert 2018

Op zondagmiddag 9 december geeft EMM Capelle in samenwerking met Musical Souvenir een sfeervol kerstconcert. Het belooft een geweldige middag te worden! Op het programma staan een mooie mix van bekende en minder bekende (kerst)nummers.Nieuwsgierig? Kom op de 9e december dan naar het Comenius College (Lijstersingel 18, Capelle aan den IJssel). De deuren zijn vanaf 14:45 uur geopend.

Kaarten voor dit concert kun je reserveren via onderstaand contactformulier. De kaarten kosten €7,50 per stuk; dit is inclusief een pauzedrankje. Door te reserveren ben je zeker van een plekje. Betaling kan aan de deur.


Kaarten Voorjaarsconcert 2018

Op 17 maart houden de Malletband en Harmonie een gezamenlijk concert. Het belooft een geweldige avond te worden! Op het programma staan bekende melodieën van Abba, The Alan Parsons Project en Guns N’ Roses. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag naar de Pauluskerk (Merellaan 352, Capelle aan den IJssel). De deuren zijn vanaf 19:30 uur geopend.

Kaarten voor het voorjaarsconcert op 17 maart 2018 kun je bestellen via onderstaand contactformulier. De kaarten kosten €4,- in de voorverkoop en €5 aan de deur. We willen je vragen het bedrag uiterlijk 16 maart over te maken naar NL58 INGB 0000 7458 76. Mocht het bij aanvang van het concert nog niet op onze rekening staan dan vragen we het normale tarief van €5 aan de deur. Bij ieder kaartje is een kopje koffie of thee inbegrepen.

[De kaartverkoop is gesloten]


Harmonie speelt met Claudia de Breij

Sorry there has been a problem with your feed.

Op 2 en 3 februari heeft de harmonie van EMM samen met Claudia de Breij in het Isala Theater. Als slot van haar show Nu (try-out versie) speelden zij samen het stuk “Onze harmonie”. Niet alleen in het theater, maar ook buiten, als toegift voor het publiek. Een fotoserie van de avonden vind je hieronder. Er zijn ook twee filmpjes gemaakt van het optreden. Die kun je vinden op onze YouTube-pagina.


Harmonie zoekt klarinettisten

Het harmonieorkest is per direct op zoek naar klarinettisten. Speel jij klarinet en vind jij het leuk om samen muziek te maken? Neem dan contact op met het bestuur via info@emmcapelle.nl. Of kom een keer kijken tijdens de repetitie! Het orkest repeteert elke dinsdagavond tussen 19:45 en 21:30 uur in de Schenkelstee (Capelseweg 120 (parallel), Capelle aan den IJssel). Je bent van harte welkom!


Foto’s najaarsconcert 2017

Sorry there has been a problem with your feed.

Op 18 november gaven het Harmonieorkest en de Malletband gezamenlijk een concert in de St. Caeciliakerk. Het was een muzikale avond waar nummers van Toto, Adele en The Lion King elkaar in rap tempo afwisselden. Hieronder vind je een sfeerbeeld van de avond.