Nieuws

De repetities zijn weer begonnen!

De repetities van Muziekvereniging EMM Capelle zijn weer opgestart! Na een lange tijd van geen muziek kunnen maken in verband met corona en vanwege de vakantie zijn we weer online! Met de juiste maatregelen kunnen we gelukkig weer samen muziek maken in het nieuwe normaal.

Lijkt het je leuk om eens met ons mee te spelen? Kom een keer langs op een van onze repetitie avonden en kom gezellig meekijken!

Ons harmonieorkest repeteert op dinsdagavond vanaf 19:45. De Malletband op woensdagavond vanaf 19:45.

De repetities vinden plaats in ons verenigingsgebouw de Schenkelstee. Adres: Capelseweg (secundair) 120.

Wij zijn te bereiken op ons email adres: info@emmcapelle.nl


EMM zamelt geld in voor het Prins Bernhard Cultuurfonds

Deze week is de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Duizenden vrijwilligers zamelen geld voor cultuur en natuur in de buurt. Ook EMM doet hieraan mee. Dit jaar komen wij niet langs de deur, maar collecteren wij tijdens een optreden op het Stadsplein. Zo zie je meteen waar je geld terechtkomt.

Wil je ook je steentje bijdragen? Kom dan op zaterdag 25 mei naar het Stadsplein in Capelle aan den IJssel. Tussen 11:00 en 12:00 uur treedt de Harmonie op; tussen 13:00 en 14:00 uur de Malletband. Tot zaterdag!

Harmonie zoekt drummer

Wij zoeken een drummer die het leuk vindt om samen met ons harmonieorkest muziek te maken. De harmonie speelt stukken variërend van pop tot klassiek en van film tot rock. Denk hierbij aan: Deep Purple, Phil Collins, Michael Jackson, maar ook Pirates of the Caribbean en Thunderbirds.  EMM Capelle is een vereniging waar gezellig samen muziek maken voorop staat. Spreekt dit aan? Dan komen we graag met je in contact! Dit kan via info@emmcapelle.nl of gewoon tijdens onze repetitie. Het harmonieorkest repeteert elke dinsdagavond tussen 19:45 en 21:30 uur in de Schenkelstee (Capelseweg 120 (parallel), Capelle aan den IJssel). Je bent van harte welkom!

PS: Speel je geen drum, maar wel klarinet of trombone? Dan ben je ook van harte welkom! Bekijk hier al onze vacatures!

Grote schoonmaak- opruim- en klusdag tijdens NL Doet

Op 16 maart doet EMM mee met NL Doet. Een dag waarop we met de hele verenging ons verenigingsgebouw schoonmaken en opruimen. Ook voeren we achterstallig onderhoud uit. Hoewel het hard werken is op deze dag, is er ook ruimte voor plezier, een leuk praatje en – uiteraard – een kopje koffie of thee.  Vele handen maken licht werk én maken de dag extra gezellig. Dus: wil je meehelpen? Geef je dan op via de website van NL Doet.

Kom naar onze nieuwjaarsreceptie!

Gelukkig 2019! Dit jaar luiden we met EMM muzikaal in op 12 januari. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van een optreden van onze Malletband. Ook houden we onze traditionele Nieuwjaarsloterij, waar je – zoals vanouds – prachtige prijzen kan winnen. Iedereen is vanaf 19:30 uur van harte welkom in ons verenigingsgebouw (Capelseweg 120, Capelle aan den IJssel).

Harmonie krijgt staande ovatie tijdens kerstconcert

Op 9 december gaf EMM Capelle samen met Musical Souvenir een kerstconcert. Voor een vol Comenius College zette zij met liedjes als ‘Winter wonderland’ en ‘White Christmas’ een heuse kerstsfeer neer. Het publiek beloonde de prestatie met een staande ovatie. Een sfeerimpressie van het concert vind je hieronder (foto’s door: Ron Jongeneel).

Ben je door dit bericht nieuwsgierig geworden naar EMM Capelle? Hou dan onze speelagenda in de gaten en kom een keer kijken!

  • Foto door: Ron Jongeneel
  • Foto door: Ron Jongeneel
  • Foto door: Ron Jongeneel
  • Foto door: Ron Jongeneel
  • Foto door: Ron Jongeneel
  • Foto door: Ron Jongeneel
  • Foto door: Ron Jongeneel
  • Foto door: Ron Jongeneel

 

Kaarten Kerstconcert 2018

Op zondagmiddag 9 december geeft EMM Capelle in samenwerking met Musical Souvenir een sfeervol kerstconcert. Het belooft een geweldige middag te worden! Op het programma staan een mooie mix van bekende en minder bekende (kerst)nummers.Nieuwsgierig? Kom op de 9e december dan naar het Comenius College (Lijstersingel 18, Capelle aan den IJssel). De deuren zijn vanaf 14:45 uur geopend.

Kaarten voor dit concert kun je reserveren via onderstaand contactformulier. De kaarten kosten €7,50 per stuk; dit is inclusief een pauzedrankje. Door te reserveren ben je zeker van een plekje. Betaling kan aan de deur.

Kaarten Voorjaarsconcert 2018

Op 17 maart houden de Malletband en Harmonie een gezamenlijk concert. Het belooft een geweldige avond te worden! Op het programma staan bekende melodieën van Abba, The Alan Parsons Project en Guns N’ Roses. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag naar de Pauluskerk (Merellaan 352, Capelle aan den IJssel). De deuren zijn vanaf 19:30 uur geopend.

Kaarten voor het voorjaarsconcert op 17 maart 2018 kun je bestellen via onderstaand contactformulier. De kaarten kosten €4,- in de voorverkoop en €5 aan de deur. We willen je vragen het bedrag uiterlijk 16 maart over te maken naar NL58 INGB 0000 7458 76. Mocht het bij aanvang van het concert nog niet op onze rekening staan dan vragen we het normale tarief van €5 aan de deur. Bij ieder kaartje is een kopje koffie of thee inbegrepen.

[De kaartverkoop is gesloten]