Agenda

 

Sla je slag cup!

Datum: 28 oktober 2023
Gehele dag evenement
Locatie: Veldhoven

Op zaterdag 28 oktober doet onze slagwerkgroep ‘De Malletband’ weer mee aan de Sla je slag cup! Dit jaar zal deze worden georganiseerd in Veldhoven! Meer informatie volgt snel!

Najaarsconcert

Datum: 25 november 2023
Tijd: 20:00

Op 25 november aanstaande geeft Muziekvereniging EMM Capelle weer een groots najaarsconcert. Alle afdelingen van de vereniging zijn deze avond te horen! Het belooft een spectaculaire avond te worden met veel muziek van klassiek tot filmmuziek! Ben jij er ook bij?

 

Open repetitie slagwerkgroep ‘De Malletband’

Datum: 6 december 2023
Tijd: 19:30 - 21:30
Locatie: Capelseweg 120

Lijkt het jou ook leuk om eens mee te spelen in onze slagwerkgroep? Kom dan eens langs op onze open repetitie! Tijdens de open repetitie is er meer tijd en aandacht voor gasten en is het zelfs mogelijk om met ons mee te spelen! Iedereen is welkom! ook als je nog geen ervaring hebt met muziek maken. Onze slagwerkgroep is een plek we onder begeleiding van een professionele docent worden opgeleid tot echte muzikanten!

Inloop vanaf 19:30, om 19:45 begint de repetitie. Later aansluiten is ook geen probleem! Kijk eens verder op onze website of ons YouTube kanaal om een indruk te krijgen van onze muziek!