Onze harmonie zoekt dwarsfluitisten!

Gepubliceerd door EMM Bestuur op

Ben jij iemand die dwarsfluit spelen als hobby heeft gekozen?
Dat is geen slechte keus, want de dwarsfluit is een belangrijk onderdeel van een
harmonieorkest. Als je deze hobby samen met andere muzikanten wilt beoefenen, dan is ons
harmonieorkest op zoek naar jou.

Interesse? Kom naar de open dag!

Wat ga ik doen?
Als dwarsfluitist ondersteun je de blazers van ons harmonieorkest! Bij ons is elk muziekstuk anders en uitdagend! Bovendien spelen we veel verschillende genres! Heb jij een leuk muziekstuk dat je wilt spelen? Dan kan je dit aangeven bij de dirigent en wie weet gaan we die met zijn allen repeteren!

Bovendien staat gezelligheid hoog in het vaandel bij EMM!  Na de repetities is er altijd ruimte voor een drankje aan de bar. Bovendien organiseren we regelmatig gezellige avonden of leuke activiteiten voor de leden!

Muziekkeuze en presentatie
Denk je misschien, dat is veel te ouderwets zo’n harmonie? Daar is bij ons niks van waar! Onze muziek is eigentijds en modern! Wat we wel doen is optreden, bijvoorbeeld op Koningsdag in Capelle. Ook geven we jaarlijks meerdere concerten op een écht podium ;-). Je doet dus waardevolle podiumervaring op!

Ja, ik wil!
We hadden ook geen ander antwoord van je verwacht. Onze tip? Meld je snel aan, zodat je kennis kunt maken met je medemuzikanten! Onze secretaris wacht je mailtje af (info@emmcapelle.nl).

Tot slot
Bespeel je geen dwarsfluit, maar wel drum of een ander blaasinstrument? Dan ben je ook van harte welkom! Bekijk hier al onze vacatures!

Categorieën: Vacatures