Onze harmonie zoekt klarinettisten!

Gepubliceerd door EMM Capelle op

Ben jij iemand die klarinet spelen als hobby heeft gekozen?

Dat is geen slechte keus, want de klarinet bepaalt voor een belangrijk deel de klankkleur van een harmonieorkest. Als je deze hobby samen met andere muzikanten wilt beoefenen, dan is ons harmonieorkest op zoek naar jou.

Interesse? Kom naar de open dag!

Wat ga ik doen?
Als klarinettist ondersteun je de andere blazers van ons harmonieorkest! Bij ons is elk muziekstuk anders en uitdagend! Bovendien spelen we veel verschillende genres! Ken jij een leuk muziekstuk dat je wilt spelen? Dan kan je dit aangeven bij de dirigent en wie weet gaan we die met zijn allen repeteren!

Bovendien staat gezelligheid hoog in het vaandel bij EMM!  Na de repetities is er altijd ruimte voor een drankje aan de bar. Bovendien organiseren we regelmatig gezellige avonden of leuke activiteiten voor de leden!

Muziekkeuze en presentatie
Denk je misschien, dat is veel te ouderwets zo’n harmonie? Daar is bij ons niks van waar! Onze muziek is eigentijds en modern! Wat we wel doen is optreden, bijvoorbeeld op Koningsdag in Capelle. Ook geven we jaarlijks meerdere concerten op een écht podium ;-). Je doet dus waardevolle podiumervaring op!

Ja, ik wil!
We hadden ook geen ander antwoord van je verwacht. Onze tip?  Meld je snel aan, zodat je kennis kunt maken met je medemuzikanten!
Onze secretaris wacht je mailtje af (info@emmcapelle.nl).

Tot slot
Bespeel je geen klarinet, maar wel hobo, fagot, dwarsfluit of ander blaasinstrument? Dan ben je ook van harte welkom! Bekijk hier al onze vacatures!

Categorieën: Vacatures